Novinky

08.10.2014
Zveřejnili jsme program přednášek a workshopů. Neváhejte se registrovat.


27.11.2013
Videozáznamy uvolněny. Dlouhé zimní večery budiž pochváleny.


07.10.2013
Hledáme dobrovolníka na výpomoc při časování videí


31.10.2013
Pozor! Museli jsme upravit rozvrh workshopů.


13.10.2013
Kompletní program... Zveřejněn!


TOPlist

RSS kanál

Syndikovat obsah
Domů | Historie | 2012 | Poděkování

Poděkování

Sedmý ročník konference LinuxAlt proběhl o víkendu 3. a 4. listopadu 2012 na půdě FIT VUT v Brně-Králově Poli.

I letos se na její realizaci podíleli společnosti Liberix, Red Hat Czech a Fakulta informačních technologií VUT v Brně včetně Studentské unie (SU FIT). Partnersky byla zaštítěna společnostmi Laboratoře CZ.NIC, FlexiBee Systems, Perspektiva, OKsystem a knihkupectvím U Marečka.

Akce se zaměřuje na propagaci open-source softwaru, svobodného softwaru a další technologie s hlavním zaměřením na operační systém GNU/Linux. Prezentována jsou různá témata, například nasazení Linuxu doma, ve firmě nebo ve škole, používání nejrůznějších programů či řešení situací s využitím linuxového operačního systému.

Na konferenci zaznělo na 21 přednášek v podání 22 přednášejících. Sobotní blok navštívilo přes 250 návštěvníků. Druhý den bývá účast nižší, letos však účastníci překvapili a počtem překonali předchozí den. Po celou dobu konference byly k dispozici tři sály (jeden jako technické zázemí).


Děkujeme všem partnerům – vždyť bez jejichž podpory by se akce nemohla uskutečnit. Lektorům patří náš dík za ochotu předstoupit před posluchače a také za to, jak atraktivní témata si připravili. Návštěvníkům pak děkujeme za to, že se dostavili a vytvořili výbornou atmosféru. Bez nich by konference pochopitelně neměla smysl.

Partneři

Generální partneři akce

FIT VUT Brno

Red Hat


Hlavní partneři

FlexiBee Systems

OKsystem

CZ.NIC LABS

Perspektiva - ITJobs

Za podpory

Knihkupectví U Marečka

Sledujte nás


Pořadatelé

sdružení OpenAlt z.s.

Studentská unie FIT