Zlatý partner

Red Hat je společnost, produkující Red Hat Enterprise Linux, významnou komerční linuxovou distribuci, JBoss Enterprise Middleware, Red Hat Enterprise Virtualization, Red Hat Enterprise MRG a software pro cloud computing. Dále tato společnost poskytuje služby v oblasti konzultace, tréninků a certifikace.
Red Hat Czech, s.r.o.
 

Již téměř s 20letou tradicí Vám společnost ICT Pro poskytuje kompletní služby v oblasti realizace firemního vzdělávání a profesních certifikací. Portfolio služeb se neustále vyvíjí, drží krok se současnými trendy vzdělávání a zahrnuje jak širokou škálu ICT kurzů a workshopů, včetně komplexní nabídky kurzů zaměřených na Linux, tak seminářů a školení měkkých dovedností (Soft skills). Zákaznickou péči ICT Pro podtrhuje dlouhodobá zkušenost v HR Outsourcingu, zaměřeném na IT profesionály a poskytování vysoce odborných konzultačních služeb.
ICT Pro s.r.o.
 

ELOS Technologies je česká technologická společnost nabízející open source produkty a řešení pro novou generaci agilního IT. Portfolio společnosti zahrnuje řešení pro IaaS a PaaS, přípravu a realizaci nové, plně automatizované IT architektury, dodávky cloudových technologií v managed service podobě, design IT služeb a procesů pro agilní IT a konzultace na téma DevOps transformace. Dodává i související profesní vzdělávání. Na trhu kooperuje s firmami jako jsou Red Hat, Amazon (AWS), Microsoft (Azure), CloudBees, Elastic, Puppet, EnterpriseDB a DataStax.
ELOS Technologies
 

Stříbrný partner

Sdružení CZ.NIC je správce národní domény .CZ. Jeho hlavní činností je správa a zabezpečení provozu registru domén .CZ. Velmi významná je také činnost sdružení v oblasti bezpečnosti, a to například díky projektu Turris nebo provozování Národního bezpečnostního týmu CSIRT.CZ. Vedle toho se sdružení věnuje také výzkumu a vývoji v oblasti Internetu a internetových technologií (Laboratoře CZ.NIC), internetové osvětě (multimediální projekty Jak na Internet nebo Nebojte se Internetu) či vzdělávání široké veřejnosti (Akademie CZ.NIC).
CZ.NIC
 

Jsme internetová televize SledovaniTV. Díky naší službě si můžete televizi pustit kdekoliv a kdykoliv. Je možné si pořady nahrávat nebo se na ně dívat zpětně, a to na SmartTV, webu, mobilním zařízení nebo set-top boxu.Jsme Ajťáci, kteří vyvíjí jak backend (Golang), tak frontend (Android, iOS, JavaScript, PHP). Sídlo máme v Brně.
sledovanitv.cz s.r.o.
 

Jsme ARBES Technologies, významná česká IT společnost. Realizovali jsme první internetové bankovnictví v České republice. Mezi naše klienty patří mimo jiné Air Bank, Raiffeisen Bank, Banka Creditas nebo J&T Banka. Abychom byli v práci spokojení, komunikujeme mezi sebou a pracujeme na projektech v menších týmech. Nejsme korporací, takže máte možnost ovlivňovat vývoj společnosti i produktu. Vývojové týmy máme v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě.
ARB_LOGO_RGB_FINAL.png
 

Na trhu s hostingovými a telekomunikačními službami se Master Internet pohybuje od roku 1998. Za dvacet let zkušeností v této oblasti vyrostl Master v předního provozovatele datacenter s vlastními cloudovými platformami v Česku a vývojovým týmem MasterAPP. Z datových center MasterDC Praha a MasterDC Brno dodává zákazníkům komplexní infrastrukturní řešení včetně vývoje software. Dlouhodobě spolupracuje s dodavateli špičkového hardware a softwarových technologií.
Master Internet
 

ThreatMark je vysoce specializované výzkumné a vývojové centrum, které se zaměřuje na boj proti počítačové kriminalitě a prevenci finančních podvodů, a to s využitím výsledků vlastního výzkumu v oblasti behaviorální biometrie v kombinaci s nejnovějšími poznatky z umělé inteligence.
ThreatMark
 

FABLAB - je zkratka z anglického Fabrication Laboratory, neboli výrobní laboratoře. Označuje místo vybavené počítačově řízenými stroji (CNC), které jsou schopny vyrobit širokou škálu výrobků. FabLab Brno je součástí celosvětového hnutí, jehož členy (tzv. makery) definuje, že se nespokojí s hotovým řešením produktů, které najdou v obchodě. Místo toho si na míru vyvíjejí a vyrábějí vlastní. Vznikají zde prototypy produktů místních začínajících firem, projekty kutilů, kreativců, studentů i umělecká díla.
FABLAB
 

Bronzový partner

CESNET je sdružení vysokých škol a Akademie věd  České republiky, které provozuje a rozvíjí národní e-infrastrukturu pro vědu, výzkum a vzdělávání. Představuje transparentní prostředí pro přenos, ukládání a zpracování vědeckých dat pro subjekty zabývající se výzkumem a vývojem bez ohledu na to, v jakém odvětví je provádí. Mezi hlavní složky e-infrastruktury CESNET patří vysoce výkonná národní komunikační infrastruktura, národní gridová infrastruktura, datová úložiště a prostředí pro spolupráci distribuovaných týmů. Tyto hlavní části e-infrastruktury jsou doplněny o další nástroje a služby jako např. řízení přístupu ke zdrojům a nástroje pro zajištění bezpečné komunikace a ochranu dat. CESNET poskytuje vysoce kvalitní, flexibilní, bezpečné a spolehlivé komplexní ICT služby pro výzkumnou komunitu ČR. V mezinárodním kontextu je CESNET součástí panevropské páteřní sítě GÉANT a součástí panevropské gridové infrastruktury EGI.
CESNET, z. s. p. o
 

ACTIVE 24 patří mezi největší české poskytovatele webhostingových služeb. Na sdíleném hostingu umožňuje automatickou instalaci oblíbených open-source systémů jako jsou WordPress, WooCommerce, Joomla a Drupal rovnou při zřízení služby nebo kdykoliv dodatečně z administračního rozhraní zákaznického centra. Na svých webových stránkách publikuje sérii článků a videotutoriál s řadou tipů a triků, jak si s těmito nástroji poradit.
ACTIVE 24, s.r.o.
 

ITjobs je brněnská personální agentura zaměřená na IT: Jsme tým zkušených IT recruiterů, dobře se orientujeme na lokálním trhu práce. Spolupracujeme s českými i mezinárodními firmami, start-upy i velkými společnostmi. Pomůžeme Vám s nalezením nové pozice nebo rozšířením pracovního týmu. Děláme nábor profesionálně, eticky a zároveň přátelsky. Jsme sehraný tým, kombinace recruitmentu a IT nás baví!
ITjobs
 

NIX.CZ, z.s.p.o. je společnost sdružující české i zahraniční poskytovatele internetových služeb za účelem vzájemného propojení jejich sítí. Připojení do infrastruktury sdružení je umožněno ze sedmi pražských lokalit. V současné době je sdružení největším neutrálním IXP (Internet Exchange Point) v České republice. Důsledné plánování, důmyslné technické řešení a technická podpora 24/7/365 zajišťují bezporuchový chod uzlu. Již od roku 2003 sdružení podporuje peering také pomocí protokolu IPv6. NIX.CZ je dynamickou a otevřenou společností, která se aktivně podílí na rozvoji internetu. Valné hromady a společenská setkání představují neutrální půdu, na které se členové a zákazníci setkávají ne jako konkurenti, ale jako partneři spolurozhodující o dalším rozvoji sdružení.
NIX.CZ, z.s.p.o.
 

Kiwi.com, dříve známá jako Skypicker, je internetová cestovní agentura s průlomovou technologií nazvanou Virtuální propojování a soustředí se také na jedinečné zákaznické služby. Náš unikátní vyhledávací algoritmus umožňuje našim zákazníkům kombinovat lety aerolinek, které spolu nespolupracují, a vytváří jim tak jedinečný plán cesty, často značně levnější než kdekoliv jinde.
Kiwi.com
 

Sponzor kávy

Sdružení vpsFree.cz vzniklo jako přímá reakce na nepružnost a přemrštěné ceny komerčních hostingů v ČR a ještě horší situaci v SR. Primárním cílem je provozovat virtuální servery, na které je možné se spolehnout jak výkonem, tak stabilitou. Prioritou je poskytnout členům prostředí pro stabilní a rychlý provoz internetových aplikaci, kvalitní zázemí těmto aplikacím a prostor pro experimentování, vzdělávání se a hraní si s open-source internetovými technologiemi.
vpsFree.cz o.s.
 

Partner

Root.cz je už od roku 1999 pevnou součástí linuxové společnosti. Preference svobodného softwaru a smysl pro open-source technologie jsou základní genovou výbavou posádky Root.cz s šéfkapitánem Petrem Krčmářem. Na palubě potkáte komunitu odborníků: programátory, administrátory, správce sítí a fanoušky IT s nálepkou sympatického tučňáka.
root.cz
 

Rádio Beat je celoplošné rockové radio, které v Brně vysílá na 91.0 MHz.
Rádio Beat
 

Hlavní pořadatel

OpenAlt je spolek jehož cílem je podporovat a propagovat open source v celé šíři jeho paradigmaticého pojetí (hardware, software, data, věda, vzdělávání, vládnutí, ..). Základem je pro nás organizace konference OpenAlt, která představuje otevřenost jako odpověď na technické a společenské výzvy.
OpenAlt
 

Spolupořadatel

Fakulta informačních technologií VUT v Brně poskytuje vzdělání a výzkum v oboru informačních technologií. Nabízí studium v tříletem bakalářském, v devíti různých navazujících dvouletých magisterský studijní programech a v doktorském studijním programu. Výzkum tvoří velmi významnou část aktivit FITu. Provádí ho akademičtí pracovníci, výzkumníci zaměstnaní fakultou, studenti v doktorském studijním programu a také studenti v posledním roce jejich magisterského studia.
FIT VUT Brno
 

SU FIT pořádá hudební festivaly, plesy, sportovní dny a pomáhá s reprezentací FIT VUT na kulturních a sportovních akcích. V rámci toho často hledáme mladé a nadějné talenty nejen z FITu.
SU FIT