Partner

Red Hat je společnost, produkující Red Hat Enterprise Linux, významnou komerční linuxovou distribuci, JBoss Enterprise Middleware, Red Hat Enterprise Virtualization, Red Hat Enterprise MRG a software pro cloud computing. Dále tato společnost poskytuje služby v oblasti konzultace, tréninků a certifikace.
Red Hat Czech, s.r.o.
 

Seznam.cz je nejnavštěvovanější český internetový portál nabízející vyhledávač, e-mail, aktuální zprávy, předpověď počasí a odkazy, které se mohou hodit.
Seznam.cz
 

Akademie CZ.NIC je vzdělávací centrum sdružení CZ.NIC, správce české národní domény, které nabízí kurzy a osvětu v oblasti IT a internetových technologií. Zájemci z řad IT profesionálů, studentů, ale také učitelů nebo zaměstnanců veřejné správy se v letošním roce mohou přihlásit například na kurzy Python spisovně,Principy a správa DNS nebo E-mailová autentifikace. Bližší informace včetně registračního formuláře jsou k dispozici na akademie.nic.cz
CZ.NIC, z.s.p.o.
 

Espressif Systems je známý výrobce výkonných low-power mikrokontroler/SoC modulů a vývojových kitů s BLE/BT/WiFi konektivitou. ESP moduly využívají CPU s jedním nebo dvěma jádry, poskytují hardwarově akcelerovanou podporou zabezpečení (RSA, AES, SHA) a rozhraní pro nejrůznější periferie (LCD, kamera, SD karty, dotekové sensory a jiné). Naše produkty jsou vhodné zejména pro IoT/embedded řešení, do Espressif portfolia patří například legendární čipy ESP8266 a ESP32
Espressif Systems
 

Base48 je hackerspace, nacházející se v Králově Poli v Brně. Hackerspace slouží jako (punkový) komunitní a co-workingový prostor pro všechny nadšence do technologií a bastlení. Máme vybavenou dílnu pro práci s elektronikou, dřevem i železem. Dále jsou k dispozici 3D tiskárny a celá škála nářadí. Pokud máš projekt a nemáš místo, kde na něm pracovat, nebo by sis jen rád pokecal s podobně naladěnejma "nerdama", rádi tě uvidíme! PS.: Každej pátek grilujem!
Base48
 

MojeFedora.cz je česká komunita okolo linuxové distribuce Fedora.
MojeFedora.cz
 

Hlavní pořadatel

OpenAlt z.s. je spolek jehož cílem je podporovat a propagovat open source v celé šíři jeho paradigmaticého pojetí (hardware, software, data, věda, vzdělávání, vládnutí, ..). Základem je pro nás organizace konference OpenAlt, která představuje otevřenost jako odpověď na technické a společenské výzvy.
OpenAlt z.s.
 

Spolupořadatel

Fakulta informačních technologií VUT je prestižním mezinárodně uznávaným vysokoškolským pracovištěm a centrem špičkového výzkumu v nejrůznějších oblastech IT. V moderním kampusu nabízí studentům vysoce ceněné vzdělání v oblasti IT ve všech stupních studia: v tříletém bakalářském, navazujícím dvouletém magisterském i ve čtyřletém doktorském.
FIT VUT Brno
 

SU FIT pořádá hudební festivaly, plesy, sportovní dny a pomáhá s reprezentací FIT VUT na kulturních a sportovních akcích. V rámci toho často hledáme mladé a nadějné talenty nejen z FITu. Na konferenci OpenAlt nám poskytli prostory pro sobotní after párty.
SU FIT
 

Technický partner

SlidesLive se zabýva profesionálním natáčením konferencí. Na konferenci OpenAlt pomohla s technickým zajištěním zázamů a přenosů.
SlidesLive
 

Fakulta elektrotechnická ČVUT v Praze je součástí největší technické univerzity ve střední evrope s 310 letou tradici. Na konferenci OpenAlt pomohla s technickým zajištěním zázamů a přenosů.
Fakulta elektrotechnická ČVUT v Praze
 

Audiovizuální centrum studentů ČVUT je zájmový spolek, který se zabývá záznamem i streamingem audiovizualniho obsahu. Na konferenci OpenAlt pomohl s technickým zajištěním zázamů a přenosů.
Audiovizuální centrum studentů ČVUT