Místo konání

Fakulta informačních technologií
Vysoké učení technické v Brně
Božetěchova 1/2, 61266 Brno
http://www.fit.vutbr.cz
Poloha 49° 13' 36.11" N, 16° 35' 49.08" E

Jak se k nám dostanete?

Tramvají (Šalinou)

Místní označují tramvaje nářečím "Šalina" (předplatnému se říká "šalinkarta"). Na FIT se lze z hlavního nádraží dostat šalinou 1 (směr Řečkovice) a 6 (směr Královo pole nádraží). Vystupte na zastávce Semilasso. Lístek na 15 minut by vám měl stačit. Po vystoupení z šaliny jděte kousek směrem k nádraží a pak odbočte vlevo (z kopce) po ulici Metodějova. Přímo před sebou uvidíte barokní kostel k němuž po pravé straně přiléhá klášter. Tento klášter je součástí fakulty. Vchod do areálu je kousek od lávky nad silnicí, kterou uvidíte když budete stát u kostela.

Vlakem

Vlakem můžete přijet na hlavní nádraží (dále viz odstavec šalina) nebo na nádraží Královo Pole. Z nádraží Královo Pole je to přibližně 5 minut pěšky. Vydáte se směrem po kolejích šaliny a až uvidíte lávku nad silnicí, tak se za ní vydáte (po ulici Božetěchova).

Autobusem

Autobusy jezdí na Zvonařku a k Hotelu Grand. Ze Zvonařky lze jet šalinou 12 a pak přestoupit na 1 nebo 6 nebo pěšky přes nákupní galerii Vaňkovka na hlavní nádraží.

Parkování na FITu

Na fakultě jsou podzemní garáže a oplocené parkoviště. Tyto jsou přístupné pro zaměstnance fakulty. Přednášející, kteří nahlásí SPZ mohou v areálu také parkovat. Zadarmo lze zaparkovat na ulici Božetěchova a přilehlých ulicích. O víkendu obvykle není problém zaparkovat

Co na místě?

map

Přijďte na registraci (na mapě hned u hlavního vchodu) a udělejte nám čárku (každý den jednu) a pokračujte do přenáškových místností. Pokud nejste přednášející, tak nedostanete visačku. Program konference je vyvěšený na dveřích. Na registraci budou k zakoupení konferenční trička.