Platinový partner

Red Hat je společnost, produkující Red Hat Enterprise Linux, významnou komerční linuxovou distribuci, JBoss Enterprise Middleware, Red Hat Enterprise Virtualization, Red Hat Enterprise MRG a software pro cloud computing. Dále tato společnost poskytuje služby v oblasti konzultace, tréninků a certifikace.
Red Hat Czech, s.r.o.
 

Oracle Corporation je jedna z hlavních společností vyvíjejících relační databáze, nástroje pro vývoj a správu databází či systémy pro řízení vztahů se zákazníky. Založena byla v roce 1977 a k roku 2005 zaměstnávala 50 tisíc lidí. Zastoupení společnosti existovala ve 145 státech. Výkonným ředitelem firmy je spoluzakladatel a miliardář Lawrence J. Ellison.
Oracle Czech s.r.o.
 

Zlatý partner

Již téměř s 20letou tradicí Vám společnost ICT Pro poskytuje kompletní služby v oblasti realizace firemního vzdělávání a profesních certifikací. Portfolio služeb se neustále vyvíjí, drží krok se současnými trendy vzdělávání a zahrnuje jak širokou škálu ICT kurzů a workshopů, včetně komplexní nabídky kurzů zaměřených na Linux, tak seminářů a školení měkkých dovedností (Soft skills). Zákaznickou péči ICT Pro podtrhuje dlouhodobá zkušenost v HR Outsourcingu, zaměřeném na IT profesionály a poskytování vysoce odborných konzultačních služeb.
ICT Pro s.r.o.
 

Jsme internetová televize SledovaniTV. Díky naší službě si můžete televizi pustit kdekoliv a kdykoliv. Je možné si pořady nahrávat nebo se na ně dívat zpětně, a to na SmartTV, webu, mobilním zařízení nebo set-top boxu.Jsme Ajťáci, kteří vyvíjí jak backend (Golang), tak frontend (Android, iOS, JavaScript, PHP). Sídlo máme v Brně.
sledovanitv.cz s.r.o.
 

Stříbrný partner

Sdružení CZ.NIC je správce národní domény .CZ. Jeho hlavní činností je správa a zabezpečení provozu registru domén .CZ. Velmi významná je také činnost sdružení v oblasti bezpečnosti, a to například díky projektu Turris nebo provozování Národního bezpečnostního týmu CSIRT.CZ. Vedle toho se sdružení věnuje také výzkumu a vývoji v oblasti Internetu a internetových technologií (Laboratoře CZ.NIC), internetové osvětě (multimediální projekty Jak na Internet nebo Nebojte se Internetu) či vzdělávání široké veřejnosti (Akademie CZ.NIC).
CZ.NIC
 

CESNET je sdružení vysokých škol a Akademie věd  České republiky, které provozuje a rozvíjí národní e-infrastrukturu pro vědu, výzkum a vzdělávání. Představuje transparentní prostředí pro přenos, ukládání a zpracování vědeckých dat pro subjekty zabývající se výzkumem a vývojem bez ohledu na to, v jakém odvětví je provádí. Mezi hlavní složky e-infrastruktury CESNET patří vysoce výkonná národní komunikační infrastruktura, národní gridová infrastruktura, datová úložiště a prostředí pro spolupráci distribuovaných týmů. Tyto hlavní části e-infrastruktury jsou doplněny o další nástroje a služby jako např. řízení přístupu ke zdrojům a nástroje pro zajištění bezpečné komunikace a ochranu dat. CESNET poskytuje vysoce kvalitní, flexibilní, bezpečné a spolehlivé komplexní ICT služby pro výzkumnou komunitu ČR. V mezinárodním kontextu je CESNET součástí panevropské páteřní sítě GÉANT a součástí panevropské gridové infrastruktury EGI.
CESNET, z. s. p. o
 

Sdružení vpsFree.cz vzniklo jako přímá reakce na nepružnost a přemrštěné ceny komerčních hostingů v ČR a ještě horší situaci v SR. Primárním cílem je provozovat virtuální servery, na které je možné se spolehnout jak výkonem, tak stabilitou. Prioritou je poskytnout členům prostředí pro stabilní a rychlý provoz internetových aplikaci, kvalitní zázemí těmto aplikacím a prostor pro experimentování, vzdělávání se a hraní si s open-source internetovými technologiemi.
vpsFree.cz o.s.
 

Bronzový partner

ZOOM navrhuje řešení, která pomáhají pokrýt veškeré potřeby nahrávání hovorů a zlepšují výsledky a celkovou kvalitu služeb kontaktních center a back office. ZOOM dělá vše pro to, aby řešení byla snadno ovladatelná, efektivní a jednoduše použitelná. ZOOM Quality Management Suite je ucelená sada nástrojů, která zvyšuje kvalitu a výkon kontaktních center při zachování potřebných procesních i právních náležitostí. Jednoduše a efektivně zlepšuje práci agentů, zjednodušuje hodnotící proces a dává nové možnosti vedení týmů. ZOOM International je soukromá společnost, založená v roce 1999. Naše řešení dodáváme prostřednictvím sítě certifikovaných partnerů vice než 1900 zákazníkům po celém světě, přičemž klademe důraz na nejvyšší standard dodávaných služeb. Našim partnerům zajišťujeme plnou obchodní, marketingovou a technickou podporou.
ZOOM International
 

ITjobs je brněnská personální agentura zaměřená na IT: Jsme tým zkušených IT recruiterů, dobře se orientujeme na lokálním trhu práce. Spolupracujeme s českými i mezinárodními firmami, start-upy i velkými společnostmi. Pomůžeme Vám s nalezením nové pozice nebo rozšířením pracovního týmu. Děláme nábor profesionálně, eticky a zároveň přátelsky. Jsme sehraný tým, kombinace recruitmentu a IT nás baví!
ITjobs
 

Hlavní pořadatel

OpenAlt je spolek jehož cílem je podporovat a propagovat open source v celé šíři jeho paradigmaticého pojetí (hardware, software, data, věda, vzdělávání, vládnutí, ..). Základem je pro nás organizace konference OpenAlt, která představuje otevřenost jako odpověď na technické a společenské výzvy.
OpenAlt
 

Spolupořadatel

Fakulta informačních technologií VUT v Brně poskytuje vzdělání a výzkum v oboru informačních technologií. Nabízí studium v tříletem bakalářském, v devíti různých navazujících dvouletých magisterský studijní programech a v doktorském studijním programu. Výzkum tvoří velmi významnou část aktivit FITu. Provádí ho akademičtí pracovníci, výzkumníci zaměstnaní fakultou, studenti v doktorském studijním programu a také studenti v posledním roce jejich magisterského studia.
FIT VUT Brno
 

SU FIT pořádá hudební festivaly, plesy, sportovní dny a pomáhá s reprezentací FIT VUT na kulturních a sportovních akcích. V rámci toho často hledáme mladé a nadějné talenty nejen z FITu.
SU FIT
 

OpenStreetMap je otevřená databáze, do které může příspívat kdokoliv. Aby ovšem mapa měla nějaký smysl je třeba se dohodnout na konvencích, zejména tagování. Koordinací na národní úrovni se zabývá česká komunita - od roku 2019 má právní subjektivitu jako OpenStreetMap Česká republika z.s..
OpenStreetMap Česká republika z.s